Le Roc Foucaud
menu


Een spanningsloze vakantie voor samengestelde gezinnen?

 

  • Ga je voor het eerst op vakantie met je nieuwe gezin?
  • Wil je er zeker van zijn dat het gezellig en ontspannen is?
  • Zie je er ook wel een beetje tegenop en vraag je je af of het wel goed zal gaan?
  • Is je vorige vakantie niet zo soepel verlopen?
  • Heb je behoefte aan extra begeleiding/steun om alles in goede banen te leiden?

Dan is vakantie op Le Roc Foucaud precies iets voor jou/jullie.

Op Le Roc Foucaud, een prachtig landhuis in Frankrijk op ruim 700 km van Maastricht, kun je zorgeloos en ontspannen op vakantie.

Al jaren is Le Roc een fantastische vakantieplek  voor alleenstaande ouders, families, kleine en grote groepen.

De alleenstaande ouders vinden regelmatig een nieuwe partner tijdens deze vakanties en komen graag terug om samen met het nieuwe samengestelde gezin uit te proberen hoe het is om weer een gezin te vormen.

Wij bieden volop ruimte, rust, inspiratie, leuke ontmoetingen en een warme/hartelijke verzorging voor alle ouders en kinderen.

Voor iedereen is er wat te beleven op Le Roc Foucaud. Kijk bij foto’s voor een goede impressie.

Samengestelde-eenoudergezinnen 

Onze eenoudervakanties in Frankrijk spreken tot de verbeelding bij kleine en grote kinderen: logeren in een heus landhuis! Een prachtige en inspirerende omgeving aan het water voor ouders en hun kinderen.

Maar wat als je nu een "twee-eenoudergezin" bent (in de volksmond samengestelde gezinnen)? Als je heel veel geluk hebt, loopt het allemaal op rolletjes waarbij de kinderen het goed met elkaar kunnen vinden en er genoeg ruimte is voor iedereen.

Helaas is dit niet altijd de werkelijkheid en levert een vakantie soms veel stress op.

Wij bieden ruimte en rust voor elkaar en voor de kinderen

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Er zijn volop andere kinderen, er is zon en een eigen zwembad. Ze kunnen ravotten in de natuur en hun grenzen verkennen in de veilige omgeving van het landhuis. Dit alles onder toeziend oog van de ouders en het team van Le Roc Foucaud.

Droom en geniet

Dus doe, droom en geniet op het sfeervolle landgoed Le Roc Foucaud, in de prachtige streek van Le Massif Central. Op zo’n 22 kilometer van het kuuroord Vichy vind je dit prachtig gelegen domein op ruim 4 hectare, gelegen aan de visrivier de Besbre. Deze stroomt langs twee mooie eilanden en onder het huis door! In deze rivier organiseren we een unieke watertocht waarbij je heerlijk met je waterschoenen door het water kan dwalen. Natuurlijk kun je er ook vissen op o.a. forel en rivierkreeftjes.

Activiteiten

Naar behoefte worden de kinderen gezamenlijk beziggehouden. Tijdens deze week zijn Robert en Anja als gastheer en gastvrouw aanwezig. Zij treden op als vraagbaak, assisteren met plezier bij het kiezen van activiteiten of excursies en geven graag nuttige tekst en uitleg. Bijvoorbeeld over alle mogelijkheden die het domein nog meer te bieden heeft: zoals toren en boom klimmen, pijl en boog schieten, hangbrug maken, boomhakken en wat al niet meer.

Je zult aangenaam verrast worden ...!

 

 

Le Roc Foucaud

Route De Breuil
03120 Saint Prix
Auvergne - France

France:
(+33) 0470-967705
Hollande:
(+31) 06-18217722

info@lerocfoucaud.com
Skype: schippergo


Google Maps

 

Copyright 2015 Le Roc Foucaud | Website by Webjem